Зареждам...
Фейсбук и нововъведенията Част 11
23 Юни 2017
#Фейсбук и новата мисия

Новата мисия на Фейсбук е да “донесе  сближаване на света“.

Марк Зукърбърг се е срещнал с хора, които управляват групови страници във Фейсбук – топ администратори, на 22 юни в Чикаго. Той е съобщил, че предишната мисия на компанията „да даде на хората силата да споделят и да направят света по-достъпен и свързан“ е критикувана в последните 12 месеца, след като мрежата се превръща в една от основните точки за разпространение на т.нар фалшиви новини. Мисията не е изпълнена според Зукърбърг и обществото все още е разделено.

"Преди мислех, че ако ние просто дадем на хората глас ще им помогнем да се свързват, а това ще направи света по-добро място ", каза  Зукърбърг. "Сега аз вярвам, че ние имаме отговорността да направим много повече, тъй като Фейсбук има голямо влияние в живота на много хора."

Зукърбърг е обявил нови инструменти за Фейсбук групите по време на събитието. Администраторите ще могат да използват контролното табло, за да видят растежа и членските показатели. Те ще могат също да премахват "лоши потребители" от групите.  Софтуер ще направи по-лесно премахването на  мнения, когато е необходимо. Чрез изкуствен интелект Фейсбук ще може да следи поведението на потребителите си в интернет и ще им предлага значими групи към които да се присъединят.

Сам човек или държава не може да реши най-големите проблеми в света. Фейсбук групите  могат да помогнат за укрепване на съществуващите физически общности, като помага на хората да се събират онлайн и офлайн.

"Ако сте с диагноза рядко заболяване, можете да се присъедините към група и да се свържете с хора, със същото състояние по целия свят и да знаете че не сте сами. Ако сте нов родител, можете да се присъедините към група и да получите подкрепа от други нови майки и бащи. "

Тези групи ще помогнат за укрепване на социалната подкрепа по цял свят. 
 

CONTACTS
 

 office@5svideo.com
 

+359 899 89 48 39

 WBE Studio
 

 
 

 Офис София: ул. Лайош Кошут 34

 

 Офис Варна: ул. Христо Самсаров 13

Всички права запазени WHITEBOARDELEPHANT.COM © 2016