Зареждам...
Фейсбук и нововъведенията Част 19
09 Септември 2017
Фейсбук за пореден път тества няколко нови функции.  Една то които показва на потребителите различни възможни връзки за нови приятели. Опцията дава информация за потенциални приятели, приятели на приятели, хора  които са били на едни и същи събития, харесали едни и същи страници, места, на които са работи или живели. Потребителя трябва само да натисне бутона, който да покаже предложенията за приятели и Фейсбук ще предложи цял куп нови връзки.

Преди това социалната мрежа предлагаше по няколко потенциални нови приятели, като показваше само кои са общите им приятели. Новата опция обаче предлага по-задълбочен анализ и ще показва всичко общо между двамата потенциални приятели.
Друга нова функция  подтиква потребителите  да общуват с приятели,  с които не са си взаимодействали от доста време. Целта на социалната мрежа е да направи  по-близки потребителите си.

Тестват се също и персонализирани цветни коментари в мобилното приложение на Фейсбук. Когато потребителите пишат коментар им се предоставя избор от няколко цвята. Тази функция показва коментарите в цветен балон вместо на традиционния бял фон. Всички потребители виждат цветния коментар под оригиналната публикация, без значение дали те могат да използват тази нова функция.  Промяната е подобна на цветните публикации, които Фейсбук представи миналата година.

Фейсбук тества нова функция и в Месинджъра. Тя позволява на потребителите да се свързват, само ако и двете страни на чата посочат, че имат желание да се видят. Показва се съобщението  - "Искате ли да се срещнете с (име) тази седмица?". След това потребителите  имат две опции "Не благодаря" и "Да". Все още не е известно дали Фейсбук ще проследява осъществяването на срещата.

Фейсбук тества тези функции, но това не означава непременно, че някога ще бъдат достъпни за всички потребители. Все още няма официално изявление кога планират да пуснат тези нововъведения.

Очакваме да видим!

CONTACTS
 

 office@5svideo.com
 

+359 899 89 48 39

 WBE Studio
 

 
 

 Офис София: ул. Лайош Кошут 34

 

 Офис Варна: ул. Христо Самсаров 13

Всички права запазени WHITEBOARDELEPHANT.COM © 2016